Om sidan

Målet med sidan är att göra mountainbike tillgängligare genom att samla all information på ett ställe. Jag fick möjligheten att starta MTBguiden genom roligaste sommarjobbet, först fick jag gå en kurs under en vecka för att sedan driva ett företag i tre veckor. Jag kommer fortsätter driva hemsidan nu när sommarjobbet är slut och uppdatera allt eftersom jag hittar nya ställen att cykla på och i mån om tid.

Under rubriken cykling finns alla stigar sorterade efter område och för nästan alla stigar/plats så finns en karta på banan, svårighet, kort beskrivning och hitta hit. Målet är att alla stigar/ställen ska ha den informationen men i vissa fall har det ej varit möjligt att fixa. Under rubriken nyheter hittar du kommande cykel evenemang och händelser som jag försöker uppdatera så ofta som möjligt men just nu kommer största fokuset ligga på att skriva om ställen att cykla på då sidan är relativt ny.

Om mig

Jag är 18 år och bor i en by utanför Luleå. Det absolut bästa jag vet är att få hoppa på cykeln och bara fokusera på cyklingen. Jag har mer eller mindre cyklat mountainbike sen jag var 10 år men började cykla seriösare 2015. Den cyklingen som mitt största fokus ligger på är Allmountain/Trail.