Nyheter & event


Luleå MTB weekend

3-5 august

Under helgen kommer flera MTB event äga rum på Ormberget mer info om helgen hittar du nedan.LTC Tour de snoken

10 juni 2018

Banan är 2,5 km lång och man cyklar 60 min plus avslutar påbörjat varv. Anmälningsavgift är frivillig men stöd gärna den lokala cyklingen i Luleå! 

Mer info om tävlingen hittar du på Luleå Terrängcyklisters hemsida, länk nedan.LTC SuperTrail

7 oktober 2017

LTC SuperTrail är en träningstävling samt klubbmästerskap som körs på Ormberget den 7:e oktober. Tävlingen körs tre varv på en 7,1 km lång bana. Starten är kl 11 men tilldelning av nummerlapp sker en timme före start och tävlingen är öppen för alla. Anmälningsavgift är frivillig men stöd gärna den lokala cyklingen i Luleå! 

Anmälan och mer info hittar du i länken nedan.Norrcupen downhill del 2


17 september 2017

På söndag kommer andra och sista delen av Norrcupen downhill köras i Måttsund. Första delen kördes i Kiruna den andra september. Anmälningsavgift är frivillig men stöd gärna den lokala cyklingen i Luleå! 

 

Träning kl 11-12:30

Tävling kl 12:30-14:30
Nu finns Långberget med på sidan

13 augusti

Om man gillar att köra mer teknisk XC kan Långberget vara intressant. Kring toppen på Långberget finns klipphällar vilket gör att det nästan går att cykla överallt.Spångbyte efter Hembergsleden klart

4 augusti

Nu kan man cykla Hembergsleden igen. De ny spångarna är anpassade för att man ska kunna cykla på dem, då vi har byggt dem med smalare mellanrum.Nydala cykelpark

14 Juli

En ny cykelpark har byggts i Nydala, den lilla pumptracken är 70 meter och den större som är på bild är 200 meter enligt Umeå kommun. En officiell invigning kommer äga rum i september.